Vykort | Skånes Fria

Vykort

Som vykortspartner ges du möjlighet att helt kostnadsfritt erbjuda dina kunder 3 veckors gratis provprenumeration på Fria Tidningen. Som tack för att du hjälper oss att nå ut till fler potentiella läsare får du välja mellan flertalet premier eller gratisannonser i våra lokala tidningar.

SÅ BLIR DU VYKORTSPARTNER:

  1. Registrera dig som vykortspartner genom formuläret nedan så skickar vi över allt nödvändigt material till dig. I materialet ingår färdigtryckta vykort, broschyrställ, klisterlappar och skyltar. Allt material är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.
  2. Ställ fram vykorten i det medskickade broschyrstället på väl synlig plats, som exempelvis i kassan eller på andra ställen där du vet att dina kunder passerar. 
  3. Låt dina kunder och besökare ta del av erbjudandet som ett mervärdeserbjudande. Varje vykort ger tillgång till en gratis korttidsprenumeration på Fria Tidningen. Den kund som vill prova tidningen fyller i sina uppgifter på vykortet och lämnar det till dig, eller lägger det själv på postlådan. (Märk eller stämpla vykorten innan de skickas in, så att vi ser att de kommer från just dig.)
  4. Få premier eller gratisannonser som tack. Du kan välja mellan en mängd olika premier:
  • 4 inskickade vykort: t-shirt / förkläde / väska / Fria-kit med mera (värde 100–150 kr)
  • 30 inskickade vykort: En kvartssidesannons i lokal Fria-publikation (värde ca 4 600 kr)
  • 60 inskickade vykort: En halvsidesannons i lokal Fria-publikation (värde ca 8 700 kr)
  • 100 inskickade vykort: En helsidesannons i lokal Fria-publikation (värde ca 12 500 kr)

Varje månad kommer du att få ett mejl med ditt aktuella premiesaldo. 
Beställ premier och fler vykort genom att mejla marknad@fria.nu.

© 2017 Skånes Fria